8 Mayıs 2014 Perşembe

George Clooney eşcinsel mi?

Lübnan doğumlu, Birleşmiş Milletler için çalışan, Oxford mezunu, gözüpek avukat ve güzeller güzeli Amal Alamuddin, sosyal medyanın ve magazin haberlerinin yeni gözdesi oluverdi.

 Nedeni çok açık, Hollywood'un müzmin bekarı, yakışıklılar yakışıklısı George Clooney ile olan ilişkisi nedeniyle tabii ki.
Bu haberi enteresan kılan ve halen cevabı net bir şekilde aydınlatılamamış olan soru şu aslında; 'George Clooney eşcinsel mi değil mi?'

2009 yılında 'The Man Who Stare at Goats' filminin galasında gazeteciler açısından bazı tabular yıkılmış ve de eşcinsel olup olmadığı net bir şekilde soru olarak yöneltilmişti ünlü oyuncuya. Şaşırtıcı olan şeytan ayrıtıda gizlidir düşüncelerinden yola çıkılarak sorulmuş olan ilgili sorularda değil, George Clooney'in eşcinsel olmadığını söylememesi, 'Hayır' gibi kesin bir kelimeyi kullanmamış olmasıydı.
 İlerleyen yıllar içerisinde ünlü işadamı Donald Trump'un, uyuncunun boyuyla alaklı yaptığı açıklamalar ve üstü kapalı imalar konuyla ilgili baskıları arttırmıştı. Yine iriyarı bir işadamı olan Fabio'nun nedeni halen bilinmeyen bir şekilde George Clooney'i dövmeye kalkışması ve hemen ardından George'un onu ısırarak kendisini savunması da dedikodulara tuz biber eklemişti.

Amal Alamuddin'in profiline baktığımızda mükemmel bir kadın görüyoruz aslında, tıpkı eşcinsellik konularının tartışıldığı zamanlarda George Clooney'in kollarında olan diğerleri gibi. Bu kesin bir imaj, ünlü ve zengin bir adamın 'Ben her şeyimle erkeğim' cümlesini sessizce söylemesi. Kimilerine göreyse de ustalıkla hazırlanmış bir örtbas, bilindik bir koruma kalkanı. Hollywood'un hala George Clooney'in imajına ihtiyacı var ve de bu demek oluyor ki büyük sorunun cevabını öğrenmek için biraz daha zaman gerekli. O gün geldiğinde Amal Alamuddin başta olmak üzere herkesin söyleyecek çok şeyi olabilir belki, kim bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder