10 Nisan 2014 Perşembe

İşte Polisleri Tutuklayan Hakim'in profili!

Yasadışı dinleme iddiasıyla 6 polisin tutuklanması hakkında karar veren hakim İbrahim Sağır'ın Facebook'ta paylaştığı yazılar kafaları karıştırdı.

Adana'da yasa dışı dinleme iddiaları ile gözaltına alınan 8 polisten 6'sı dün akşam saatlerinde çıkarıldıkları hakimliğini İbrahim Sağır'ın yaptığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Polislerden ikisi ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Tutuklamalara imza atan hakim İbrahim Sağır'ın Facebook sayfasında yaptığı paylaşımlar ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

İŞTE HAKİM İBRAHİM SAĞIR'IN Facebook SAYFASINDAN KALDIRDIĞI O PAYLAŞIMLAR

Başbakan Erdoğan'a sevgisini "Seni seviyoruz Erdoğan" başlıklı bir yazı ile dile getiren Sağır şu paylaşımı yapmış:



Hakim Sağır yerel seçimlerin olduğu gün yaptığı bir paylaşımda ise Ak Parti'nin seçimleri kazanmasını şu sözlerle yorumluyor:



Ak Parti ile Cemaat arasındaki savaşta ise hakim Sağır'ın fikirleri bir başka paylaşımında açıkça görülebiliyor. Sağır bir paylaşımında da adının "Fethullah" olduğunu söyleyen bir gencin ismini değiştirmek istediğini bu şekilde anlatıyor:



HAKİM SAĞIR'IN DÜN ALDIĞI KARARDA HANGİ POLİSLER TUTUKLANMIŞTI

Hakimliğini İbrahim Sağır'ın yaptığı nöbetçi mahkeme dün aldığı kararla, 17 Aralık'tan sonra İstihbarat Şube'den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan Sosyal Hizmetlerden ve Polisevi'nden Sorumlu Emniyet Yardımcılığı'na atanan ve daha sonra da Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu'nda müdür öğretmenlik yapan İ.B., İstihbarat Şube'den Evrak Arşiv Şube'ye atanan E.Y., 100. Yıl Polis Merkezi Amirliği'nde görevli komiser F.M., İstihbarat Şube'de görevli polis memurları, H.S., A.Ş. ve kısa süre önce emekliye ayrılan A.K.nin tutuklanmasına karar verdi. (Kaynak: Rotahaber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder