7 Mayıs 2014 Çarşamba

Beyonce teknede bikinisinin altını çıkardı.

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira ile yılın klibinde bir araya gelen ünlü sanatçı Beyonce o zamanda yine adından sıkça söz ettirmiş gündeme bomba gibi düşmüştü.  'Can't Remember to Forget You' adlı parçada düet yapan ikilinin klibi, Twitter'da çok konuşulmuştu. Bu kez ünlü sanatçı Beyonce şarkılarıyla değilde yaptığı bir olay ile gündeme geldi. 

Yıldız şarkıcı Beyonce güneşlenmek için gözlerden uzak bir yeri tercih etmişti. Beyonce'nin neden gözlerden uzak bir yeri tercih ettiği sonrasında anlaşıldı. Beyonce güneşlenmek için üstünde ne var ne yok çıkartıp güneşlenmeyi tercih etti. Beyonce'nin bikinisinin altını çıkarıp güneşlenmesi gündeme bomba gibi düştü

 Beyonce ve eşi tatile çıktı. Gözlerden uzak bir tatil yaptıklarını düşündüler ama hiç de düşündükleri gibi değildi. An be an görüntülendi hatta Beyonce'nin altsız güneşlendiği bile görüntülendi.Beyonce güzelliği ve sesiyle olduğu kadar çekiciliği ile de bir çok kişinin hayranlık uyandırdığı bir isim Beyonce bu kez öyle bir haber ile magazin gündemine oturdu kendi bile şok olmuştur.
Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce kocasıyla çıktıkları tatilde öyle bir görüntülendi ki Beyonce'nin hayranları bu fotoğraflara çok şaşırtı. Beyonce tatilde üstüsz değil altısz güneşlendi ve bu görüntüleri internete sızdı.

Muhteşem sesi ve yorumuyla dünya startı olan Beyonce eşiyle gözlerden uzak bir tatil geçirmek istedi ama bir an dünya starı olduğunu unuttu güzel sanatçı anlaşılan. Onları takip eden paparaziler bakın nasıl bir görüntü ile karşı karşıya kaldılar..

Dünyaca ünlü şarkıcı, eşi Jay-Z ile çıktıkları tatilde fena yakalandı. Paparazziler tarafından görüntülenen çiftin bu fotoğrafı magazin dünyasını sallayacak.

Ünlü çift daha önce mutluluklarını Instagram'dan hayranlarıyla paylaşmıştı ancak çiftin teknede güneşlenirken çekilen ve internete sızan bu fotoğrafları sevenlerini hayli şaşırttı.

Çiftin tatildeyken çekilen karelerinde, Beyonce bikinisinin altını çıkarmış bir şekilde güneşlenirken görülüyor.

Teknede gözlerden uzakta tatil yaptıklarını sanan çifttin, internete sızan bu fotoğrafları çok konuşulmaya başladı.

BEYONCE ETKİSİ..

Time dergisi tarafından yayınlanan 'Dünyanın en etkili 100 kişisi' listesi, bu sene de çarpıcı isimleri ağırlıyor. Listeye şöyle bir göz attığımızda; liderlerden bilim insanlarına, sanatçılardan düşünürlere birçok ünlü ismi görüyoruz.

Beyonce, Pharrell Williams ve Miley Cyrus; 2014'te dünyayı etkisi altına alan isimler arasında başı çekiyor.

Beyonce'nin müzikal kariyerinin yanı sıra erkek egemenliğindeki dünyaya olan isyanı ve kadınları etkisi altına alan radikal söylemlerinin onu liste başı yaptığını düşünüyorum.

Pharrell'in 20 yıllık prodüktörlük geçmişi, Britney Spears'dan Jay Z'ye kadar dünya çapında yıldızların hit parçalarına imza atması ve de kendi albümü ile dünyaya 'mutluluk' getirmesi de onu bu listede en baş sıraya taşımış olmalı.

Hemen ardından gelen Miley Cyrus ise provokatif tavrı, zekası ve albümünde kendi imzasını taşıyan parçaları ile yine bu seneki listenin bir diğer ismi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder