7 Mayıs 2014 Çarşamba

Serdar Ortaç'ın kaynanası hamile kalmış.

Chloe Loughnan ile evlenecek olan Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç biran önce baba olmak ümidiyle en kısa zamanda evliliğin haberini vermişdi. Fakat bu durumda ünlü şarkıcının 38 yaşındaki kayınvalidesi torununu kucağına alacağı yerde kendisi hamile kalmış ve kendi bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor.

Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Hamile!!
Ünlü pop şarkıcımız Serdar Ortaç magazin dünyasında en üst sıralarda yer alıyor ve kendisinin Chloe Loughnan evlenip baba olacağına dair söylemler aldığımız yerde 38 yaşındaki kayınvalidesi, Torun beklerken bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor.

ORTAÇ 43 YAŞINDA

Yıllarca aşkı aramaktan yorgun düşen Serdar Ortaç, sonunda hayalindeki kadını buldu. İrlandalı Chloe Loughnan ile Haziran ayında evlenip bir an evvel baba olmak istediğini her fırsatta dile getiren 43 yaşındaki popçu, bu konuda da geç kaldı. Çünkü Chloe'den önce annesi Lucy hamile.

MİNİ PARTİYLE KUTLANDI

İrlanda' da yaşayan anne Lucy Loughnan'ın hamileliği tüm aileyi sevince boğarken aynı zamanda da espri konusu oldu. 38 yaşındaki kayınvalide, Torun yerine kendi bebeğini kucağına alacak. Mutlu haber geçtiğimiz günlerde aile arasında mini bir partiyle kutlandı. Lucy Loughnan'ın bebeğinin cinsiyeti ise öğrenilemedi.
Gazetevatan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder